Green Coffee

gr.coffee

Ο πράσινος καφές είναι ο καφές του οποίου οι κόκκοι δεν έχουν ψηθεί. Η διαδικασία του ψησίματος των κόκκων καφέ μειώνει τα αποθέματα μιας σημαντικής πολυφαινόλης, του χλωρογενικού οξέος, η οποία έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες και αντιοξειδωτική δράση. Η περιεκτικότητα του στον πράσινο καφέ είναι η μεγαλυτερη στη φύση. Η πολυφαινόλη αυτή είναι ιδιαίτερα ευεργετική για:

- την απώλεια βάρους λόγω της μείωσης της απορρόφηση των λιπαρών και της γλυκόζης στο έντερο, και της μείωσης των επιπέδων ινσουλίνης για την βελτίωση της μεταβολικής λειτουργίας που προκαλεί.

- την ελάττωση της αρτηριακής υπέρτασης, λόγω του επηρεασμού της στα αιμοφόρα αγγεία

- τις καρδιαγγειακές παθήσεις

60 κάψουλες